Selecteer een pagina

Welkom in de gezondste regio - live talkshow - aflevering 9

Dinsdag 11 mei 2021

Datum: Dinsdag 8 juni 2021

Tijd: 19:30 uur

Locatie: Online (Facebook pagina van Gezondste Regio 2025)

𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐜𝐡𝐚𝐧𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬: soms heb je van die ervaringen in het leven….. onverwacht, zo weer voorbij, of heel intens en emotioneel. Je merkt later dat ze je bij blijven. Dat het gevoel van die ervaring blijft hangen in je energie, dat je er nog regelmatig aan terugdenkt en dan ook weer helemaal ervaart hoe het was om in dat moment te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat dit soort momenten een betekenis met zich meedragen. Ze zijn er om een reden, ze willen je iets vertellen en als je ervoor open staat… kunnen ze je leven veranderen! Het zogenaamde “lifechanging moment”
 
Deze live-uitzending geeft een podium aan twee hele bijzondere verhalen van twee mensen die door bepaald toedoen hun leven radicaal hebben veranderd.
Ontmoet Thijs Pauwels, 35 jaar. Thijs heeft na beëindiging van zijn werk als chauffeur en na een periode van niet lekker in zijn vel zitten, zijn hart gevolgd en zijn passie gevonden in de sport in de vorm van sportcoach, masseur en trainer.
En laat je inspireren door het bijzondere verhaal van Inge Coenen, 38 jaar. Inge was dressuur amazone, reed in de Subtop dressuur en was hard op weg naar de top de Grand prix. In 2016 kreeg ze een ernstig ongeluk. Ze werkte keihard aan haar herstel en is wonder boven wonder goed hersteld. Haar passie voor paarden bleef, maar ze gooide het over een andere boeg. Ze besloot niet alleen dressuur ruiters te gaan trainen, maar ook springruiters te coachen zowel op nationaal als Internationaal niveau.
 
Also starring:
Pionier en tafelheer huisarts in Afferden:Hans peter Jung.
Zangeres Anneke Miggiels
Presentator Rob van Lieshout
 
De talkshow wordt uitgezonden vanuit Restaurant de Plasmolense Hof in Plasmolen, 8 juni om 19.30 uur.